Tennis

Jag sysslar huvudsakligen med tennisundervisning i olika former. Det finns lika många upplägg på undervisningsformer som det finns intresserade tennisspelare. Här väljer du något av uppläggen nedan som passar just dig eller er. Skulle det finnas önskemål om annan form utav träning och träningsupplägg så kontaktar ni mig så kommer vi hitta ett sätt att lösa det.

 

  • Privatträning - Den vanligaste formen av träning för dig som vill fokusera på individuell träning och utveckling vid ett enstaka tillfälle eller under en längre period. Jag hjälper gärna till med träningsplanering och träningsupplägg om detta önskas.
  • Gruppträning - Likt privatträning så kan man välja denna form av träning vid enstak eller flera olika tillfällen. Tycker du att det är roligare att träna med en eller flera kompisar där man kan dela på kostnaden så är gruppträning ett bra alternativ. En grupp kan bestå av 2-8 spelare per träningstillfälle. Är du intresserad av gruppträning men har ingen att spela med, då är det bara att kontakta mig så försöker jag organisera ihop en passande grupp och träningstid.
  • Fys-/Motorisk träning - Denna träningsform passar alla nivåer av tennisspelare men riktar sig framför allt till barn och ungdomar med ambition att förbättra sin "tennisfys" och "tennishjärna". Denna typ av träning går att köra både enskilt och i grupp. Vid entaka tillfällen kommer det även att annordnas specefika träningstillfällen med inriktning fys- och motorisk träning. 
  • Företagstennis - Vill ditt företag erbjuda fysisk aktivitet för alla anställda? Då är en gruppträning i tennis ett perfekt sätt att röra på er och samtidigt ha roligt tillsammans. Träningstillfällen ordnas efter önskemål om antal tillfällen och gruppstorlekar. Självklart går det även bra att köra privatträningar i företagsregi. Målen kan både vara att få lära sig grundtekniken i tennis eller även att lägga mer fokus på fysisk träning på banan.
  • Friskvård/Tennis - För utnyttjande av friskvårdkupponger eller liknande från din arbetsgivare så kan detta tas ut genom tennisträning. Träningen kan självklart anpassas efter önskemål.
  • Tennisläger - Under året anordnar jag olika former av tennisläger, både för barn och vuxna. Håll utkik under Aktuellt när nästa träningsläger eller resa anordnas.
  • Klubbträning med samarbetsklubbar - Vid enstaka tillfällen eller kortare perioder hjälper jag även till med träning av färdiga träningsgrupper eller läger för klubbar med behov.

Priser - Priserna varierar beroende på vilken typ av träning det gäller och hur stora grupperna är. Rabatt erbjuds alltid vid bokning av flera timmar. Beroende på vilken anläggning som träningen bedrivs så kan jag även erbjuda kraftigt reducerade priser på banhyran.

För information om priser mm, samt bokning av tider så kontaktar ni mig. Se KONTAKT!

 

 

 

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)