Samarbetspartners

Avesta Tennisklubb

Från och med höstterminen 2016 hjälper jag till med en del av verksamheten i Avesta Tennisklubb i Dalarna. Under de dagar/perioder som jag kommer att vara i Avesta så går det naturligtvis även bra att boka in privatlektioner.

Mer info om klubben finns via denna länk: http://idrottonline.se/AvestaTK-Tennis/

 

Norrtälje Padelcenter

Under hösten 2018 startade jag ett samarbete med Norrtälje Padelcenter där vi tillsammans eerbjuder olika evenemang. För tillfället rullar det på även under 2019 med fasta träningsgrupper på torsdagar. Om du är intresserad av att delta så kontaktar med Padelhallen.

Mer info om Norrtälje Padelcenter finns här: https://www.npdc.se/

 

Gävle Padel/Sandviken Padel

Under september 2016 slog Gävle Padel upp portarna till den nya Padelhallen på Upplandsgatan i Gävle. Håll ögon och öron öppna för framtida kurser.

Mer info om Gävle padel finns här: http://www.gavlepadel.se/

 

Säter Padel

 

Avesta Padelcenter

 

Grisslehamns Tennisklubb

 

Gävle Golfrestaurang

I samarbete med Gävle Golfrestaurang har det funnits erbjudande om träning (tennis eller padel) kombinerat med lunchhäften. Det dröjer inte länge förrän nästa chans dyker upp.

Länk till Gävle Golfrestaurang: http://www.gavlegolfrestaurang.se/

 

ESTESS Schleswig-Holstein

Efter att ha jobbat med ESTESS i Tyskland under drygt 5 år har jag väldigt bra kontakt med tränarna och deras aktiviteter. Teamet i Kiel arrangerar både träningsläger och tävlingsresor i och utanför Tyskland. Håll utkik på hemsidan för kommande arrangemang.

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)