Samarbetspartners

Avesta Tennisklubb

Från och med höstterminen 2016 kommer jag att hjälpa till med en del av verksamheten i Avesta Tennisklubb i Dalarna. Under de dagar/perioder som jag kommer att vara i Avesta så går det naturligtvis även bra att boka in privatlektioner.

Mer info om klubben finns via denna länk: http://idrottonline.se/AvestaTK-Tennis/

 

Gävle Padel

Under september 2016 slog Gävle Padel upp portarna till den nya Padelhallen på Upplandsgatan i Gävle. I mitten av oktober startar de första kurserna för vuxna där jag kommer vara ansvarig tränare. En 7 veckor lång träningskurs startar under vecka 42. En träningsgrupp består av fyra spelare och kursen kostar 1490kr per person och då ingår låneracket. Passa även på att anmäla er till seriespelet som börjar i mitten av oktober.

Mer info om Gävle padel finns här: http://www.gavlepadel.se/

 

Gävle Golfrestaurang

I samarbete med Gävle Golfrestaurang finns nu ett erbjudande att boka in en privatlektion under hösten tillsammans med mig i Gävle och samtidigt få en lunchkupong att utnyttja hos Gävle Golfrestaurang. Kostnaden är 550 kr och innefattar 1 timmes träning inkl. banhyra som kan bokas under vardagar mellan kl. 7-14 fram till december. För den flitigare spelaren så går det även att köpa 10 lektioner (+10 lunchkuponger) för 4800 kr.

Länk till Gävle Golfrestaurang: http://www.gavlegolfrestaurang.se/

 

ESTESS Schleswig-Holstein

Efter att ha jobbat med ESTESS i Tyskland under drygt 5 år har jag väldigt bra kontakt med tränarna och deras aktiviteter. Teamet i Kiel arrangerar både träningsläger och tävlingsresor i och utanför Tyskland. Håll utkik på hemsidan för kommande arrangemang.