Padel

Padel är en racketsport som kan ses som en blandning mellan tennis och squash. Det spelas på en plan med två planhalvor avskilda av ett nät, precis som tennis. Däremot så kan man även använda sig av väggarna i spelet, vilket mer liknar squash. Padel spelas alltid i dubbelformat. Sporten har funnits i Sverige under ett antal år men det är under det senaste året som intresset skjutit i höjden. I Gävle finns sedan september en helt ny anläggning med 5 banor och sedan 2018 även en hall med 4 banor i Sandviken.

Jag har en hel del egen erfarenhet från sporten (under 2018 rankad bland de 40 bästa i Sverige) och efter att ha genomgått Svenska Padelförbundets första grungläggande tränarutbildning i september 2016 kan jag nu titulera mig som licenserad padeltränare. Under hösten 2017 gick jag även en privat utbildning/praktik med en av Spaniens bästa tränare (Antonio Portillo) i Malaga.

I samarbete med bla. Gävle Padel, Sandviken Padel, Norrtälje Padelcenter och Avesta Padelcenter  kan jag nu erbjuda både privat- och gruppträningar. Passa på att lära er grunderna för en ny, rolig och social sport tillsammans med kompisarna. Intresseanmälan görs direkt till mig. 

 

 

Padelfilm från WorldTour: https://www.youtube.com/watch?v=_YCb-Fl_qKY 

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)